Posolstvo Panny Márie pre Júliu Kim, 1. Januára 2015

Hovorí Júlia: Moje bolesti pokračovali po celý rok 2014. Ale tento deň, na konci ďalšieho roka, bolesti pri obetovaní sa za obscénnosti, potraty, homosexuálne správanie, bolesti akoby kúskov odpadávajúceho mäsa v mojich ústach - ako obeta za hriechy falošného posudzovania a ohovárania - pocit ťažkých vyčnievajúcich kostí v mojom páse, vytrvalé útoky diablov skrze ľudí okolo mňa a rôzne ďalšie druhy bolestí, ktoré je ťažko všetky opísať, lebo ich bolo mnoho a nasledovali jedna za druhou.

Zvlášť keď duchovní, rehoľní, tiež laickí synovia a dcéry, ktorí by mali byť blízko (Pánovi Ježišovi a Panne Márii), vedú hriešny život a nekajajú sa, potom bolesti, ktoré Pán Ježiš a Panna Mária trpia, sú neopísateľne ťažké a spôsobovali aj mne neschopnosť koncentrovať moju myseľ, cítila som horiaci oheň v mojom srdci. Bolo pre mňa veľmi ťažké urobiť jeden krok, pretože som pociťovala akoby sa moje telo rozpadalo. Avšak, sústredila som energiu lásky a stúpala som na Horu Nebeskej Matky, ponúkajúc všetko pre Pána Ježiša a Pannu Máriu ako obetu v mene hriešnikov a pútnikov.

Keď plamienok na obrázku Najvätejšieho Srdca, ktorý signalizoval koniec roka 2014 a  začiatok roka 2015 bol prenesený - aby sa dotkol kopy dreva - vzniesol sa obrovský oheň a urobil hlasný zvuk. V tomto momente z ničoho nič snehové vločky vyplnili nočnú oblohu, ktorá bola predtým čistá, a padali akoby v prívaloch. Hviezdy stále počas tohto javu žiarili na oblohe. Snehové vločky milosti, ktoré padali z nočnej oblohy spolu so žiariacimi hviezdami sa spájali s energicky horiacim ohňom a vytvárali krásne divadlo a fascinujúcu scénu.

Kým sme sa zhromaždili pred dieťaťom Ježiškom v jasliach a modlili sa ruženec, dostala som sa do extázy počas tretieho desiatku radostného ruženca. Scény tohto sveta, ktoré mi Pán ukázal, boli vyplnené väčším počtom hriechov než inokedy predtým a nemohla som sa na ne dívať s otvorenými očami. Pred týmito úbohými scénami som nemohla udržať plač a moje srdce horelo intenzívne v plameňoch.

Príliš veľa ľudí sa utápalo v obscénnych hriechoch, dokonca tam boli deti vo veku 7-8 rokov. Scény ľudí hľadajúcich potešenie v homosexuálnych vzťahoch boli najviac nechutné. Ľudia, mladí i starí, muži i ženy, sa dopúšťali zmyslových hriechov, dokonca hriechov incestu bez obmedzenia. Okrem toho násilie, brutálne vraždy a všetky druhy iných hriechov, ktoré ani nie je možné vyjadriť slovami, boli páchané bez prestania dni i noci. To znamená, že svet sa dostal do takej veľkej temnoty, že títo ľudia sa stali slepými a hluchými a neuvedomujú si ich hriešnosť a neprestajne páchajú všetky druhy hriechov.

Dokonca synovia a dcéry, ktorí tvrdili, že poznajú Boha, sa rútili do degradácie, lebo zúfalo zápasili s medzi sebou, majúc choré želania a pomstychtivé myšlienky, len aby sa dostali vyššie než ostatní tým, že druhých zadupú, no výsledkom bolo, že všetci z nich boli vtiahnutí do boja medzi sebou. Diabli sa pozerali na túto scénu a stávali sa viac a viac povznesení, nastavujúc ďalšie pasce a neprestajne podnecovali ľudí tak, aby neboli schopní uniknúť hriechu. Nemohla som sa dívať na strašné scény tohto sveta s otvorenými očami, keď ľudia prepadávali vábeniu a klamu diablov a preto sa stávali necitlivými voči hriechu a pokračovali v páchaní hriechov.

Okrem toho veľká väčšina duchovenstva a rehoľníkov, ktorým bola zverená povinnosť viesť stáda oviec do Neba, dokonca laickí synovia a dcéry, ktorí boli povolaní, zabúdali na svoje povinnosti, nežili v zhode s Božou vôľou a pripájali sa k silám zla, spôsobujúc mnohým stádam ovečiek - ktoré ich nasledovali - že kráčali cestou do Pekla a otáčali hlavu preč od opakovaných úzkostlivých upozornení Panny Márie. Ako výsledok, Panna Mária pokračovala v ronení krvavých sĺz. Boh Otec, ktorý sa pozeral na toto všetko, bol veľmi nahnevaný a v tomto momente čaša hnevu, zdvihnutá nahor, sa triasla a vyliala kúsok po kúsku na svet oheň, ktorý zapaľoval rôzne miesta. Panna Mária ronila krvavé slzy a začala hovoriť.

 

Panna Mária:

 

„Dcéra moja, ktorú tak milujem! Tento svet, ktorý spáchal útoky proti Bohu, ktoré sa nemali stať, je už v stave krajného neporiadku, ale dokonca tí, ktorí boli špeciálne vybraní ako zástupcovia Pána, kráčajú zlou cestou namiesto vedenia stáda ovečiek do Neba. Z toho dôvodu sa uskutočnili nevysloviteľné a bezprecedentné zázraky a boli kričané tie isté slová znova a znova, no tieto boli prehliadané, nikto si ich nevšímal a nikto sa o ne nestaral. Teraz strácam silu aby som držala Boha Otca od vyliatia kalicha spravodlivého hnevu.“

 

Júlia: „Nie! Nie! Sme tu, aj keď máme nedostatky. Malé duše sú tu. Prosím drž ruku Boha Otca. Budeme sa kajať viac, ponúkneme viac obetí a budeme propagovať posolstvá usilovnejšie. Otče, prijmeš naše prosby, pravda?

 

Panna Mária:

"Modlime sa spoločne. Moja milovaná dcéra, ktorá si láskavo ponúkla svoje bolesti prajúc tomuto svetu spásu, aj keď si lapala po dychu pred smrťou! Ako dobre vieš, tento svet je vystavený nebezpečenstvu, ktoré visí na vlásku, urýchlene informuj mojich kňazov, synov a dcéry, ktorých som ja zavolala pretože ich Ja zvlášť milujem tak, aby mohli správne prijať moje odkazy lásky a dať ich do praxe.

Moji vrúcne milovaní synovia a dcéry, zavolaní, pretože Vás milujem tak veľmi! Nasledujúc veľký Boží plán spásy, som vás povolala, aby som Vás použila ako sprievodcov pre stáda oviec trpiacich vyprahnutím hrdiel.

Teraz sa pozri! Veľká väčšina kňazov, ktorí boli obdarení povinnosťou starať sa o najsvätejšiu eucharistiu, ktorá je Skutočná Prítomnosť žijúceho a dýchajúceho Pána, aby dávali obživu stádam ovečiek a starali sa o ne s láskou, aby mohli rásť duchovne, sú bezohľadní, nevšímaví, nestarajú sa o svoje povinnosti a sú pohrúžení do iných vecí zanedbávajúc dôležité povinnosti a sledujúc veci sekulárneho sveta (neveriaci, nevyznávajúci náboženstvo, ateistický) a potešenia tela. Deti! Moje srdce sa stáva roztrhaným na tisíce a desaťtisíce kúskov premieňajúc sa na aktívnu sopku, ktorá takto chrlí krv a sála zo seba extrémny smútok!

Ak moje úprimné prosby nebudú vyslyšané môže sa stať, že Boh odstúpi  všetko v jednom okamihu ako On stiahol Jeho Lásku k Saulovi, pretože zneužil slobodnú vôľu. Takže ak nasledujete idoly, ktoré sú navonok atraktívne, tiež sú nazývané učenosťvzdelanie, vyprodukované aroganciou ľudí alebo nasledujete márne hodnoty sekulárneho sveta, ktoré nie sú hodné štipky jedla, vyviniete zbytočné úsilie mrhajúc vašu energiu a budete kričať až potom, keď Boh zošle kalich trestu a budete sa kajať, lebo si vtedy uvedomíte svoje zlyhanie, no načo to už bude dobré?

Moje deti, tí, ktorí vo svojom presvedčení vyslovujú, že je dobré odovzdať svoju myseľ svetským hodnotám a zmyslovému pôžitku, padnú do skazy. Padajú do sladkého pokušenia diablov a stávajú otrokmi tela, ktoré sa rozpadne a zmizne, ale tiež do pokušenia žiadostivosti! Ale keď ľudia dajú svoju myseľ tomu, čo patrí Nebu, budú sa tešiť večnému šťastiu. Koľko synov a dcér existuje, ktorí naozaj veľkoryso ponúkajú bolesti podobné lámaniu kostí, konajúc hraničné úsilie a vyhrávajúc víťazstvo s neporaziteľnými zbraňami, ktoré som im dala v tejto ohnivej duchovnej vojne?

Preto, moje milované deti! Bez ohľadu na to, s akými myšlienkami ste sem prišli, pamätajte si, že som vás zavolala, pretože vás ľúbim a teraz počúvajte môj hlas pozorne, odpovedzte Amen a robte značné úsilie, aby ste splnili mimoriadne dôležité úlohy, ktoré vám boli zverené.

Ako som vás povolala pomáhať a spolupracovať s mojou vyvolenou dcérou, pretože vás veľmi ľúbim a chcem, aby ste sa stali kvetovou korunou útechy pre moju úbohú dcéru. Majte na pamäti, že robiac toto bude rovnaké, ako utešovať mňa, pomáhať mne, a bez najmenších pochýb, buď vychovávaný  jednoduchým spôsobom mojou dcérou a tak sa staneš pokorným apoštolom Najsvätejšieho Srdca a pomôžeš mne.

Robiac takto znamená plniť Boží ďalekosiahly plán záchrany na záchranu tohto sveta, ktorý sa rúti do záhuby a niesť všetkých synov a dcéry v Máriinom korábe spásy a vziať ich do neba. Preto, spolu s dieťaťom Ježiškom, Ktorý prišiel spasiť svet, znova sa naroď v tento deň na začiatku nového roka a zver všetko mne, ktorá som Matka Božia a stala som sa vašou skutočnou matkou, urobte nový začiatok teraz.

Moje milované deti, na ktoré sa môžem pozerať bez toho, aby som cítila bolesť! Svet nekonečne ohovára a hovorí zle o mojej dcére, ktorú som si vyvolila a súdi tajomstvá nebeského kráľovstva, ktoré ona svetu oznamuje, ale môj Syn Ježiš, Ktorý odňal múdrosť od tých, ktorí si myslia, že sú múdri a odobral vedomosti tým, ktorí si myslia, že sú inteligentní, stal sa osobne jej duchovným vodcom a priniesol a vyzdvihol ju do pozície, aby zachránila svet. Tiež som vložila svoje srdce a dušu aby bola očistená tak, že jej duša, ktorá je rovnaká ako Zornička, krásne iskriaca ešte aj za svitania, môže sa stať ešte čistejšia.

Napriek tomu, početní kňazi a rehoľníci pokračujú v posudzovaní mojej dcéry, a tak páchajú trestné činy proti Bohu, ktoré by nemali. Nemali by ste vy, zavolaní na toto miesto, pretože vás milujem tak vrúcne, byť zjednotení a stať sa tlmočníkmi, ktorí by ju mali utešovať a starať sa o jej život?

Aj v tejto dobe, moja dcéra, ktorú som si vybrala, ponúka nekonečné obete a pokánia a obetuje sa ako obeť zmierenia pred Božím kráľovským palácom pre spásu tohto sveta. Avšak, keďže počet verných malých duší, ktoré ju nasledujú, ešte nie je dostačujúci, chcem vás informovať, že moja malá duša teraz ponúka obetu bolesti v častokrát sa opakujúcej hrozbe smrti, prichádzajúca moment za momentom, dýchaním z posledného, potrebuje vašu pomoc.

Pán môže urobiť, aby táto malá duša vstala hneď z postele. Avšak, pretože svet je plný všetkých druhov hriechov a prechádza do stavu extrémneho neporiadku, preto bolesti, ktoré moja dcéra trpí, aby zachránila jednu dušu navyše, sú tak extrémne. Preto sa teraz rýchlo postavte a pomôžte jej z celého srdca!

 

Moje milované deti, na ktoré sa môžem pozerať bez toho, aby som cítila bolesť! Môžete to urobiť, keď ste zjednotení. Buďte odvážni! Ak spoznáte, aká vážna a dôležitá je vám zverená úloha, ktorí ste boli špeciálne vybratí zachrániť tento svet, môžete byť radi, že ste vychovávaní mojou malou dušou, ktorá ponúka celé jej srdce a všetko úsilie, nešetrite žiadne vaše úsilie, obetujúc sa pre ostatných a úspešne realizujte vznešené poslanie, ktoré vám bolo zverené so srdcom rešpektujúcim (iných), znížiac samých seba bez šetrenia energie, bezpočetne mnoho synov a dcér bude činiť pokánie a vrátia sa k Bohu skrze reťazovú reakciu silnejšiu než jadrová reakcia.

Neodchádzam moja malá duša ani na okamih cez moju neviditeľnú prítomnosť; spolu s mojim Synom Ježišom, som vždy v mojej dcére a s ňou; a Boh osobne pracuje tu v Naju. Potom, čo sa tak bojíš?

Teraz sa čas môjho víťazstva blíži. Ak sa úplne vyzbrojíte pomocou piatich duchovných cvičení (o týchto cvičeniach je na tomto webe samostatný článok) a zavediete do praxe Posolstvo Lásky, omyly a chyby arcidiecézy v Gwangju, ktorá nútila ostatných aby prijala pravdu akoby to pravda nebola a pokúsila sa oklamať iných s plytkými trikmi, táto pravda bude skoro odhalená; najväčšie víťazstvo, čo povedie k vytvoreniu slávneho kráľovstva Kristovho, bude dosiahnuté v tvrdej bitke týchto posledných časov; a namiesto kalicha trestu, ktorý mal zostúpiť na tento svet, bude vyliaty kalich Božieho požehnania.

Tak, keď sa môj syn Ježiš Kristus sa vráti na tento svet, moja malá duša, ktorá pracuje pre Boží plán spasenia a vy, ktorí pracujete v jednote s ňou sa objavíte s Kristom v sláve. Preto, nasledujte ma najlepšou hrdinskou lojalitou a maximálnou vážnosťou v kombinácii s celým svojím srdcom a energiou. "

 

Zdroj: http://www.marys-touch.com/messages/2015/0101.htm